GAZİANTEP BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ
2023 Yılı Zabıt Katibi, Hizmetli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför Sözlü Mülakat Kabul Listesi

T.C.

GAZİANTEP

BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI

 

 

Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesinde çalışmak üzere sözleşmeli Zabıt Katibi, Mübaşir, Hizmetli, Şoför ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanlarında sözlü mülakata katılmaya hak kazanan adaylara ait listeler aşağıda ilan edilmiştir.

İlanda belirtilen kadroların; 

Zabıt Katipliği (sözlü sınav) mülakat sınavı 19.06.2023 Pazartesi günü Saat 09:30’da, Mübaşir, Hizmetli, Şoför ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarına ilişkin (Sözlü sınav) mülakat sınavı 19.06.2023 Pazartesi günü Saat 13:30 da yapılacaktır.

 Mülakat Sınavına katılacak olan adayların yukarıda belirtilen gün ve saatte Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığı Toplantı Salonunda (Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Binası 3. Kat) hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sözlü mülakat sınavına girişte kimlik kontrolü yapılacak olması sebebiyle adayların nüfus cüzdanı, ehliyet vb. kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları, kimliksiz olarak sınava gelen adayların sınava alınmayacağı,

 İlanda belirtilen gün ve saate mülakata katılmayan adayların yeniden sınava alınmayacağı hususları tüm adaylara ilanen tebliğ olunur.

İş bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca posta yolu ile tebliğ yapılmayacaktır. 15.06.2023

 

 

 

Sınav sonucunu sorgulamak için tıklayınız.